BONS NEGOCIOS!

Gezocht: Student International Business

Student Luis Morais op zijn stage in Kaapverdiė
Student Luis Morais op zijn stage in Kaapverdiė

Gezocht: Student International Business (met Kaapverdiaanse roots of kennis van dat land) voor afstudeer opdracht: Samenstelling Gids voor Ondernemen op Kaapverdië in het Nederlands. Geboden: goede begeleiding en interessante contacten. Graag reacties per omgaand bericht of info@bonsnegiocios.nl

Bons Negocios! op de Radio

Bons Negocios! op de Radio

Onze nieuwe voorzitter Maria Lucas en bestuurslid Addie Bom op Radio Brasa !

Kom naar onze stand op de Emigratiebeurs

7 en 8 Februari 2015
7 en 8 Februari 2015

Ook dit jaar bent u weer welkom op onze stand in Houten bij Utrecht..... 7 en 8 februari van 10-17 uur.

 

We staan in Hal 2 stand 02264  met expertise uit Angola, Brazil , Cabo Verde en Guinee Bissau.

8 Januari Nieuwjaarsbijeenkomt i.s.m. IOM TRQN III

BOAS FESTAS!
BOAS FESTAS!

8 Januari organiseerde Bons Negocios! een bijeenkomst ter gelegenheid van het nieuwe jaar.

I.s.m. IOM werd om oproep gedaan voor de laatste ronde uitzendingen van Kaapverdische Professionals naar Kaapverdië voor het TRQN III programma. Ook was er we een verslag van de missie naar Guinee Bissau en Kaapverdie. Er werd afgesloten met een nieuwjaarsborrel.

Kansen in de land- en tuinbouw op Kaapverdie

De teelt van sla in kassen
De teelt van sla in kassen

Download nu op de link hieronder de nieuwste gids betreft kansen in de land- en tuinbouw op de Kaapverdische eilanden.

http://senegal.nlambassade.org/binaries/content/assets/postenweb/s/senegal/nederlandse-ambassade-in-dakar/agrogids-versie-13-10-14.pdf

 

Succesvolle missie naar Guinee Bissau

Bissau, 13-18 oktober 2014 organiseerde Bons Negocios! een missie voor migranten naar Guinee Bissau. Zij werden ondersteund door de Nederlandse Ambassade warm ontvangen op de diverse ministeries en op het Nederlandse Consulaat. Guinee Bissau staat open voor en ondersteunt terugkerende migranten. Het land biedt vele mogelijkheden tot investeren. Maak een afspraak met onze adviseur Addie Bom voor meer info via addie@bonsnegocios.nl .

Nieuws van Bons Negocios!

Opening ondernemersplein
Opening ondernemersplein

 

Tijdelijk werken op een project in Kaapverdie, doe het nu en ontvang 1600 Euro per maand!

 

Via het IOM zijn er  bijna 50 plaatsen voor een leuke tijdelijke baan in Kaapverdie. Op lopende projecten in het linker menu en lees meer over TRQN III.

 
 

Ondernemersplein KVK

 

 Op 25 september jl. werd het allereerste fysieke Ondernemersplein van Nederland met een officiele ceremoni geopend. Naast ondernemersplein.nl is het Ondernemersplein dé plek voor ondernemers om alle zaken met de overheid te regelen en alle vragen beantwoord te krijgen. Evi Simoes was namens Bons Negocios! aanwezig.
Het verschil met de vroegere gang van zaken (bij de KvK) is dat er een constante samenwerking is tussen verschillende publieke partners, het Ondernemersplein veel toegankelijker is voor ondernemers en ondernemers niet eerst een afspraak hoeven te maken om zaken geregeld te krijgen. Kortom: het Ondernemersplein maakt ondernemen gemakkelijker!
Overige activiteiten: 
 

 

 

Angola: 

 

Voor Angolezen in Nederland die terugwillen naar Angola zijn er talloze job opportunities. Kijk daarvoor naar de videoboodschap in de tab lopende projecten in het linker menu.   

 

Sao Tomé en Principe:

 

Pieter van Welzen consul voor STP in Nederland publiceerde de lijst met actiepunten op deze eilanden. In de lijst lopende projecten kunt u deze vinden. Er wordt metname gezocht naar organisaties en bedrijven die willen participerenin de ontwikkeling van dit land. 

 

Coaching:  

 

Wilt u starten met ondernemen of zakendoen in een Portugeessprekend land in Afrka of Brazilië dan kunt u via de mail een afspraak maken met een van onze adviseur voor een of meerdere coachingsgesprekken. Uw eigen bijdrage is 37,50 per uur. Coachingsgesprekken zijn in Rotterdam of in Haarlem. Interesse? Mail ons via info@bonsnegocios.nl