BONS NEGOCIOS!

Ga mee met de startersmissie naar Kaapverdie en/of Guinee Bissau

Training bij ADEI Cabo Verde
Training bij ADEI Cabo Verde

Laatste kans deelname: startersmissie naar Kaapverdie en Guinee Bissau. Keuze 3 programma's:

 

A:  13-17 oktober Guinee Bissau  of

B:  16-22 oktober Kaapverdie of

C:  13-22 oktober Guinee Bissau en Kaapverdie

 

Kosten:  A of B  150 Euro, C 225 Euro

 

 

 

 

 

 

Wil je mee , kan kom naar de voorbereidingstrainingen 20 en 27 september van 13-15uur

 

Locatie: The Hub Impact, 1e Middellandstraat 103 Rotterdam

 

De startersmissie staat open voor kleine zelfstandigen, het mkb en organsaties die zich inzetten voor small business development.Speciale aandacht is er voor migranten uit Kaapverdie en Guinee Bissau die willen investeren in hun land van herkomst.

De programma's bestaan per land uit een 3 daags gezamenlijk programma en aansluitend een open individueel programma.

 

De inhoud van de programma's vind u op deze pagina:http://www.bonsnegocios.nl/home/4

 

Bons Negocios! heeft een groot netwerk in de genoemde landen , opent deuren van officiele instanties en brengt u in contact met ondernemers en ex-migranten die hun bedrijf in deze landen al gestart hebben.

 

De deelname aan de satrtersmissie bedraagt 150 of 225 Euro voor de voorbereidende cursus van  2 middagen en individuele coaching. Na afloop volgt een evaluatie bijeenkomst waar de ervaring wordt samengevat en gedeeld met de netwerkpartners.

 

De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening m.u.v de (vele) excursies en lunches.  Boek sbel nu uw tickets voor oktober....bijv. Praia vanaf 360 euro retour met TAP

 

Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@bonsnegocios.nl

 

Nieuws van Bons Negocios!

Kom jij werken op mijn project?
Kom jij werken op mijn project?

 

Tijdelijk werken op een project in Kaapverdie, doe het nu en ontvang 1600 Euro per maand!

 

Via het IOM zijn er  bijna 50 plaatsen voor een leuke tijdelijke baan in Kaapverdie. Op lopende projecten in het linker menu en lees meer over TRQN III.

 
 
Missie naar Kaapverdie en Guinee Bissau

 

I.v.m. de positieve ontwikkelingen in Guinee Bissau is het mogelijk ook een orientatie missie naar Guinee Bissau uit te voeren op 13 t/m 15 oktober voorafgaand aan het bezoek aan Kaapverdie van 16 t/m 22 oktober.  Meer info volgt na 21 juni.

 

Overige activiteiten:

 

Angola: voor Angolezen in Nederland die terugwillen naar Angola zijn er talloze job opportunities. Kijk daarvoor naar de videoboodschap in de tab lopende projecten in het linker menu.   

 

 Sao Tomé en Principe:  Pieter van Welzen consul voor STP in Nederland publiceerde de lijst met actiepunten op deze eilanden. In de lijst lopende projecten kunt u deze vinden. Er wordt metname gezocht naar organisaties en bedrijven die willen participerenin de ontwikkeling van dit land. 

 

Coaching:  wilt u starten met ondernemen of zakendoen in een Portugeessprekend land in Afrka of Brazilië dan kunt u via de mail een afspraak maken met een van onze adviseur voor een of meerdere coachingsgesprekken. Uw eigen bijdrage is 37,50 per uur. Coachingsgesprekken zijn in Rotterdam of in Haarlem. Interesse? Mail ons via info@bonsnegocios.nl